create your own web page for free

REVISA d.o.o.

O nama


Tvrtka REVISA d.o.o. ovlaštena je za obavljanje poslova revizije, računovodstvene forenziike, due diligence-a, procjene vrijednosti kapitala, poreznog i financijskog savjetovanja, kao i računovodstvenih usluga.
Bavimo se računovodstvenim uslugama, poslovnim i poreznim savjetovanjem s naglaskom na pomoći pravovremenom tumačenju i praktičnoj primjeni novih računovodstveno poreznih propisa, kao i standarda izvješćivanja (HSFI i MSFI), koji su u primjeni u Republici Hrvatskoj.
Specijalizirani smo za provođenje forenzičnog ispitivanja i nadzora poreznih i računovodstvenih aspekata poslovanja državnih institucija i privatnih društava. U srži našeg poslovanja je djelatnost forenzične revizije (poslovna, porezna i računovodstvena forenzika).
Pored poslova računovodstva i knjigovodstva za već postojeće tvrtke, pružamo konzultacije od osnivanja tvrtke preko razvoja do osamostaljenja, uključujući edukaciju za samostalno vođenje računovodstvenih poslova.
Naše dugogodišnje iskustvo neprocjenjiv je kapital koji Vam stoji na raspolaganju.
U mogućnosti smo Vam ponuditi i vođenje operativnog poslovanja, administracije i pregovora sa Vašim Principalima te ostale usluge poslovanog savjetovanja - implementacije internih kontrola, restrukturiranja računovodstveno-financijskih sektora i drugih.Naše prednosti


~ Profesionalni odnos prema klijentu ( bez obzira na veličinu ili djelatnost poslovanja).
~ Kvaliteta, uslužnost, povjerenje, brzina i razumijevanje potreba korisnika naših usluga su vrijednosti do kojih držimo
~ Kontinuirano se stručno usavršavamo i prilagođavamo svim zahtjevima tržišta
~ Korištenjem knjigovodstvenih usluga možete računati na savjetodavnu i praktičnu podršku našeg tima
~ U dogovoru s Vama, pružamo uslugu pri svakodnevnom poslovanju s nadležnim tijelima i drugim institucijama, podnosimo periodične izvještaje te
   izlazimo na teren ukoliko se ukaže potreba za navedenim.Naše vrijednosti


Od osnivanja u fokusu naše tvrtke su snažne vrijednosti. One nas vode u dnevnim aktivnostima pružajući zajedničku bazu koju dijele i poštuju svi članovi Revisa d.o.o. Navedene vrijednosti su potpisane u Društvenom ugovoru Revisa d.o.o. 

Integritet
Etički i moralni vodič u skladu s kojim radimo i pomažemo našim klijentima. 
  
Odgovornost
Odnosimo se prema izazovima naših klijenata kao prema vlastitima i brinemo kako
naš rad može utjecati na društvo.. 
  
Raznolikost i poštovanje za pojedince
Iznad granica i kulturnih razlika, poštujemo pojedinca i dijelimo kamen temeljac svih ljudskih odnosa. Ujedinjeni u različitosti, vidimo svoju sposobnost da slušamo i svoju otvorenost kao pravu polugu za inovacije. 
  
Tehnička izvrsnost
Tehnička izvrsnost je jedno od temeljnih načela primijenjeno na svakoj razini Grupe. Neprestana težnja za najvišim standardima kvalitete ne služi samo zadovoljstvu klijenata i poboljšanju naših usluga i zaposlenika, već ujedno služi kao najbolje jamstvo naše neovisnosti. 
  
Neovisnost
Mi uvijek razmišljamo samostalno, a u našim ulogama revizora, forenzičara i savjetnika se uvijek ponašamo neovisno. 
  
Kontinuitet
Kako nova lica dolaze i odlaze, naši odnosi, iskustvo i znanje će preživjeti kako jedna generacije iste predaje u ruke drugoj. Mi učimo iz prošlosti, ali gledamo u budućnost. 

Načela naše predanosti
Načela naše predanosti proizlaze iz naših šest temeljnih vrijednosti. Upravo su naše vrijednosti one koje odražavaju našu viziju i našu kulturu.

Bit će nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i da popričamo s Vama o Vašim potrebama te da na zajedničko zadovoljstvo dogovorimo dugoročnu poslovnu suradnju i razvijemo partnerski odnos.


Sa zadovoljstvom ćemo odgovoriti na svaki Vaš upit!